Процес на доставката

След поръчването на продукт от нашия магазин ще получите стоката в рамките на 3 работни дни от датата на потвърждение на поръчката. Времето за доставка може да претърпи промяна, в случай че сме по-натоверени от обичайното или се намираме в сезон с повече отстъпки.

Таксата за доставкa е 6.99 лв чрез услугите на ECONT, незвисимо от размера и тежестта на пратката.

Политика за връщане на стоки:

Ако искате да върнете даден продукт, моля свържете се с нас на info@dacobi.eu.
Продуктът може да бъде върнат в рамките на 30 календарни дни от датата на получаване на покупката. На КЛИЕНТА ще бъде върната цялата първоначално заплатена сума.
След като получим продукта обратно, връщането на паричната Ви сума ще се извърши до 30 календарни дни от получаването. Парите ще бъдат внесени в банковата сметка, която сте посочили.
ВНИМАНИЕ: Цената на доставката за връщането на продукта се покрива от клиента! Няма да заплатим доставката на продукт, който ни връщате.
Моля, пазете доказателството за обратното изпращане на продукта, докато молбата Ви за връщане на паричната сума не е проверена, одобрена и завършена.
Ако смятате, че е възможно да върнете продукта, МОЛЯ НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ! Не използвайте продукта, който сте получили, преди да сте решили, че ще го запазите. Правото Ви на връщане Ви позволява да разгледате продукта така както бихте го направили ако се намирахте в магазин и не Ви гарантира безплатна 30-дневна употреба! (Текстът е изваден от сайт на Европейския съюз)